Utleie

Lei tur-utstyret ditt hos Hotel Aak

Enten du vil padle, gå på topptur, sykle eller klatre – du kan du leie utstyr hos oss.

Romsdalen byr på nydelige pudderdager i majestetiske fjell. Ønsker du å oppleve vinterfjellene på egenhånd, kan du leie toppturutstyr hos oss.

Ta med vennegjengen, familien eller kjæresten til nye høyder med Dynafit Tour 88-ski med Dynafit toppturbinding. Feller, sko (Dynafit Hoji PX) og staver følger med.

Husk å lese deg opp på ruter og skredvarsler på før du går. Skredpakke får du også leie hos oss. Den inkluderer Mammut Barryvox S skredsøker, Mammut Probe 240 søkestand og Mammut Alugator Ride spade.

 

All ferdsel i fjellet skjer på eget ansvar.

Utforsk Raumaelva med kajakk fra Hotel Aak. Kajakken settes ut på Rauma like ved hotellet, hvor man kan padle både opp- og nedover. Kle deg etter været med vind og vanntett jakke. Varme klær, mat, drikke, snacks og solbriller er greit å ha med på tur!

Leien inkluderer kajakk, åre, flytevest, neoprenbukse og vanntett pose.

 

ANSVAR OG FORSIKRING:

All padling med kajakk skjer på eget ansvar og på egen risiko. Egenerklæring må underskrives før utleie. Man er selv ansvarlig for å ha egen forsikring. Sjekk om forsikringen din gjelder ved skader eller tap av lånt utstyr.

Avtalevilkår mellom leietaker og Hotel Aak

 • Leietaker må legitimere seg og vise frem “Våttkort” eller annen lignende erfaring (Euro Paddle Pass e.l), som gjelder grunnkurs fra Norges Padleforbund eller tilsvarende i andre land. Man må være svømmedyktig, komfortabel med å være i vannet og over 18 år..
 • En person med grunnkurs kan ha med seg en person uten kurs (1:1).
 • Hotel Aak skal sørge for at kajakker og utstyr er i god stand.
 • Ved å leie kajakker fra Hotel Aak er leietaker selv ansvarlig for egen sikkerhet og all risiko er på eget ansvar.
 • Leietaker må behandle kajakk og utstyr pent.
  • Ved større skader eller tap av utstyr er leietaker erstatningspliktig.
  • Alle skader eller mangler ved utstyr må leietaker melde fra til utleier.
  • Ved tyveri er leietaker forpliktet til å melde fra til politi og utleier
 • Når man leier kajakk på Hotel Aak settes kajakken ut på Rauma elv. Elva er stort sett flat og rolig fra Hotel Aak og nedover. Man må være klar over at det finnes strøm og understrøm i elva enkelte steder. Vi gjør oppmerksom på at flo og fjære, samt nedbørsmengder påvirker vannstanden og farten på elva.
 • Leietaker er pliktig til å bruke redningsvest så lenge man er på elva eller langs elvebredden. Risikotaking i forbindelse med utleie er på eget ansvar.

Er du lysten på å utforske Romsdalen på to hjul? Om du ønsker å ta med deg familien, venner, kjæresten eller kollegaene dine på tur i nærområdet er El-sykkel en frisk og fin måte å se Romsdalen på. Alt fra Trollstigen til Trollveggen, eller bare en sentrumstur gir en god opplevelse på sykkelsete. En elsykkeltur kan også være den perfekte restitusjonen dagen etter en lang dag ute i fjellet. Med elsykkel er det enkelt å bestemme selv hvor sliten man ønsker å bli!

Du velger selv om du ønsker 4 timers leie eller full dag. Vi anbefaler å ha med hansker og briller og varme klær til våre gjester som låner elsykler.

Syklene hentes i resepsjonen på Hotel Aak mellom 0800-1130. Leien inkluderer hjelm, lås, hansker og eventuelt en tynn vindjakke om nødvendig.

Er du en spreking som vil sykle Trollstigen uten hjelp av elektrisk sykkel? Da kan du leie landeveissykkel av oss. Romsdalen og Nordvestlandet byr også på mange flere fine landeveisopplevelser. Hva med en tur til sykkelbygda, Eresfjorden? Eller ta turen over Trollstigen og Gudbrandsjuvet til jordbærbygda Valldal.

 

Informasjon om syklene

Vi har 3 stk sykler av typen Domane SL 5 Disc. Den har smoothe egenskaper, fart og allsidighet. Den er topp for syklister som vil teste en karbonsykkel. Sykkelen har skivebremser, bra drivverk og IsoSpeed framme og bak.

 

Str:

52 – (For høyde cm 163-168)

54 – (For høyde cm 168-174)

58 – (For høyde cm 180-185)

 

PS: Begrenset antall sykler, men vi prøver å skaffe flere på forespørsel.

Norsk Tindesenter leier ut komplette Via Ferrata sett om du ønsker å gå Romsdalsstigen Via Ferrata på egenhånd. Prisen inkluderer alle avgifter. (du trenger ikke booke tid i tillegg til leie av utstyr).

Vi anbefaler bruk av hansker og dette kan legges til i bestillingen. Ønsker du leie sko, ta kontakt med oss på tlf. 73604557 eller post@tindesenteret.no. Prisen er 150,- pr. par

 

Utstyret kan hentes mellom kl. 11.00 – 14.00 (tidligere v/avtale), og må være returnert til Norsk Tindesenter innen stengetid samme dag (kl. 20.00). Gjør deg kjent med alle regler og rutiner for bruk av via ferrata før du begynner.

 

Les informasjonsskiltet ved starten av rutene.

 

Alle under 16 år skal gå i følge med en voksen.

Nedre aldersgrense Introveggen: 12 år/40 kg

Nedre aldersgrense Vestveggen: 16 år/40 kg

All ferdsel skjer på eget ansvar.

 

Dette anbefaler vi at du tar med:

 • Liten ryggsekk
 • Mat og drikke
 • Fjellbukse og vindtett jakke
 • Klær etter verforbehold
 • Lue/buff
 • Gummierte hansker (kan kjøpes på tindesenteret)
 • Kamera (NB! må være med stropper/rem)
 • Fjellsko
 • Solbriller/solkrem

This site is registered on wpml.org as a development site.